neděle 5. května 2013

Vzduchoplavba

Model by byl. Střih sedí. Tak hurá k rýsovacímu prknu a šup šup.... technická kresba torchonské půdice středového pásu, nějaká parádička na vrchlíky, popřemýšlet nad gondolou. Nebo že by had páskové krajky? Hlavně NE stříhanou, tu já nerada, tuze nerada.

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Fakt se ti líbí? původně se to mělo jmenovat "tisíc hříchů pluje vzduchem" :-) Jenže jak se se ze zubatýho pásku udělal 3D šišoid, tak se ujetiny nějak vyzmizíkovaly či co....
      Podstatné je, že jsem si dobře oprášila počty a že střih sedí. To byl účel práce. Vyzkoušet před zvětšením.
      Teď musím, slíbila jsem, zmastit podvinek dle staré silně jeté krajky. A rovnou ji i umotat :-) Ale letošní léto je ve znamení sena a krajkových balónů :-) A asi taky česanců z vřesových ovcí :-P Kamarád se zamiloval a pořídil si stádo.

      Vymazat
    2. Běžím sem ještě jednou ohledně balónů. Shodou okolností jsem viděla něco podobného TADY: http://blog.seniorennet.be/kantklossen/ Třeba tě to inspiruje :o)
      Vřesové ovce se mi taky moc líbí. Bylo to jedno z plemen, o kterém jsem na začátku uvažovala. Pak mě poinformuj, jakou mají vlnu. Jestli to nebude něco kobercovitého jako z našich valašek.

      Vymazat
  2. Páni, to je teda něco, bezva nápad:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat